ביטחון סוציאלי

ביטחון סוציאלי " מתפרסמים מאמרים ברמה אקדמית במגוון רחב של נושאים הקשורים בהיבטים שונים של מדיניות חברתית, ביטחון סוציאלי ורווחה במובנה הרחב ביותר: היבטים כלכליים, פוליטיים, סוציולוגיים, דמוגרפיים, גיאוגרפיים, היסטוריים, וכן בקשר עם נושאי חינוך, בריאות ומשפט. כתב העת יוצא לאור 3 פעמים בשנה.
לכתב העת גם מדור סקירת ספרים בו מתפרסמות סקירות של ספרים חדשים שנכתבו בארץ ובחו"ל ועשויים לעניין את קוראי כתב העת.
אנו מזמינים חוקרים וסטודנטים לתארים מתקדמים להציע סקירות ספרים ברמה אקדמית גבוהה לפרסום בכתב העת. את הסקירות יש להגיש בשפה העברית.
לקבלת פרטים נוספים והנחיות להגשת סקירות ספרים למדור, נא לפנות במייל: