ד"ר שרון רבינוביץ שנקר

w 1 200X200

אודות

ד"ר שרון רבינוביץ שנקר הנה ראשת ומייסדת המגמה לחקר פשיעה והתמכרויות והנה ראשת היחידה לחקר התמכרויות. היא עוסקת במחקר רב תחומי של התמכרויות לחומרים ולאלכוהול וכן התמכרויות התנהגויות- מין, הימורים ואינטרנט. מחקריה משלבים ידע ושיטות מתחומי הפסיכופרמקולוגיה, הפסיכולוגיה והקרימינולוגיה וכוללים בחינה אמפירית של תיאוריות ומודלים מתחום חקר המוח, פסיכולוגיה חברתית ופסיכולוגיה קוגניטיבית בתהליכי עכבה, תגובה ודחייה בהקשר של התנהגויות סיכון, ענישה ופשיעה; בחינת מאפייני ותהליכי שיקום וטיפול בקונטקסט רצוני, כפוי וכפוי חלקית; קשר בין סמים ומיניות, תקיפה מינית וקורבנות תקיפה מינית.

יצירת קשר ושעות קבלה

שעות קבלה: בתיאום מראש דרך המייל .

משרד: מגדל אשכול, קומה 23, חדר 2303

טל. חיצוני: 04-8288991 טל. פנימי: 8991

w 1 200X200

אודות

יצירת קשר ושעות קבלה

שעות קבלה: בתיאום מראש דרך המייל .

משרד: מגדל אשכול, קומה 23, חדר 2303

טל. חיצוני: 04-8288991 טל. פנימי: 8991

Rabinovitz, S. & Nagar, M #. (2015)  Possible end to an endless quest?  Cognitive bias modification for excessive multiplayer online gamers. Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking, 18,1-7

Nagar, M#. & Rabinovitz, S. (2015). Smoke your troubles away: Exploring the effects of death cognitions on cannabis craving and consumption. Journal of Psychoactive Drugs, 47, 91-99.

Rabinovitz, S. (2014). Drowning your sorrows? Social exclusion and anger effects on alcohol drinking. Addiction Research & Theory, 22, 363-370.

Rabinovitz, S. (2014). The effects of n-3 fatty acids on tobacco craving in cigarette smokers: a double-blind, randomized, placebo-controlled pilot study. Journal of Psychopharmacology, 28, 804-809.

Einat, T., Aviram-Harel #. I., & Rabinovitz, S. (2015). Barred from each other- why normative husbands remain married to incarcerated wives- an exploratory study. Journal of Offender Therapy and Comparative Criminology, 59, 654-679.

Rabinovitz ,S.,Goldman, K., Rosca, P., Barda, J. & LevineS.Z.(2019) The role of substance use and adult sexual assault severity factors in the course of schizophrenia: An epidemiologic catchment studySchizophrenia j Research, 208406-413.

Ozgen, H., RabinovitzS et al. (2020) International consensus statement for the screening, diagnosis and treatment of  adolescents with concurrent attention-deficit/hyperactivity disorder and  substance use disorder.  European Addiction Research, 26, 223-232.