ד"ר תומר כרמל

tomer

אודות:

ד"ר תומר כרמל עוסק באופן בו גורמים סביבתיים שונים משפיעים על הנטייה לפשיעה בכלל ולתוקפנות בפרט, ועל המנגנונים הפסיכולוגיים התורמים לכך. בנוסף הוא מפתח כלים אמפיריים לבדיקת האופן שבו חוויות סובייקטיביות עשויות להתרגם לדפוסי חשיבה תוקפניים, והדרך בה אנו מנצלים את המרחב כדי להימנע מתוקפנות.

נוסף על מחקריו אלה, ד"ר כרמל משתתף במחקרים שמטרתם הערכת השפעת תוכניות התערבות מסוגים שונים בעבריינים, תחום בו עסק גם בעבר כקצין מחקר בשירות בתי הסוהר.

השכלה:

דוקטור (PhD) בפסיכולוגיה קוגניטיבית, אוניברסיטת תל אביב, 2016

מוסמך (MA) בפסיכולוגיה, אוניברסיטת חיפה, 2006

בוגר (BSc) בפסיכולוגיה וסטטיסטיקה, אוניברסיטת תל אביב, 2003

יצירת קשר

tomer

אודות:

השכלה:

דוקטור (PhD) בפסיכולוגיה קוגניטיבית, אוניברסיטת תל אביב, 2016

מוסמך (MA) בפסיכולוגיה, אוניברסיטת חיפה, 2006

בוגר (BSc) בפסיכולוגיה וסטטיסטיקה, אוניברסיטת תל אביב, 2003

יצירת קשר

Carmel, T. & Widom, C. S. (In press). Development and validation of a retrospective self-report measure of childhood neglect. Child Abuse and Neglect.

Carmel, T., Wolfowicz, M., Hasisi, B. & Weisburd, D. (2020). Terrorist Recidivism in Israel: Rates, patterns and risk factors. In D. Weisburd (Ed.). Understanding Recruitment to Organized Crime and Terrorism. Springer.

Hasisi, B., Carmel, T., Weisburd, D. & Wolfowitz, M. (2019). Crime and terror: Examining criminal risk factors for terrorist recidivism. Journal of Quantitative Criminology.

Gideon, L., Walk, D. & Carmel, T. (2015). Israeli maximum-security prisons. In S. C. Richards (Ed.). The Marion experiment: long-term solitary confinement and the supermax movement (pp. 238-258). Carbondale, Illinois: Southern Illinois University Press.