דרוש/ה עו"ד בחצי משרה במועצה לשלום הילד

מרכז הילד והמשפט מגייס עו"ד בעל\ת ניסיון רלוונטי בתחומים הנוגעים לזכויות הילד, לתפקיד משמעותי בעשייה למען ילדים.

מרכז הילד והמשפט עוסק בכל התחומים הנוגעים להיבטים החוקיים והמשפטיים שמשפיעים על חייהם של ילדים בישראל. המרכז מטפל בפניות הנוגעות להפרת זכויות ילדים, מאתר סוגיות עקרוניות ופועל לקידום ולעיצוב מדיניות שתטיב עם ילדים.

בנוסף, מרכז הילד והמשפט מפעיל את תכנית הליווי לילדים נפגעי עבירות מין ואלימות המספקת מענה לקשיים הייחודיים של ילדים ונוער נפגעי עבירה לאורך ההליך הפלילי.

תיאור התפקיד:

• ·ריכוז פניות בעניין ילדים נפגעי עבירה והדרכה והנחייה מקצועית של צוות מתנדבים
  • ·לקיחת חלק בהובלת מהלכים רוחביים של שינוי וקידום מדיניות
  • ·כתיבת ניירות עמדה וביצוע מחקרים עצמאיים

דרישות התפקיד:

• ·בעל/ת רישיון לעריכת דין, עדיפות תינתן לבעל/ת תואר ראשון נוסף בעבודה סוציאלית
  • ·ניסיון בתחומים הנוגעים לשלום הילד ורווחתו- יתרון
  • ·יכולת ביטוי ברמה גבוהה בכתב ובעל פה
  • ·יכולת עבודה בסביבה דינאמית
  • ·יכולת עבודה בצוות רב מקצועי ויחסי אנוש מעולים
  • ·מחויבות לזכויות ילדים ומודעות חברתית מפותחת
  • ·אוריינות דיגיטלית

העבודה בהיקף של חצי משרה במשרדי המועצה לשלום הילד, קמפוס חרוב לילדים, האונ' העברית, הר הצופים, ירושלים.

קראו על המועצה לשלום הילד

וכן יש לשלוח מכתב (עד 100 מילים) המסביר את התאמתך לתפקיד.

רק פניות מתאימות תענינה